Monday, May 17, 2010

Majandusaasta aruanne ja EAS koolitusosak?

EAS koolitusosak on ellu kutsutud väikeettevõtete koolitusvajaduste finantseerimiseks. Kuidas koolitusosak on seotud majandusaasta aruandega?

Oled raamatupidaja ning koostad 2009.majandusaasta aruannet. Eelmise majandusaasta aruande sai koostada veel tavapärasel paberkandjal. 2009.aasta kohta on vaja esitada aruanne enamustel juhtude aga juba elektrooniliselt. Tunned, et siinkohal vajaksid arvutialast abi ning täiendkoolitust?

Abi on EAS koolitusosaku programmist. Kui tegemist ettevõttega, mis vastab EAS koolitusosaku progammis ettenähtud tingimustele, siis võiks kaaluda sellest programmist raha taotlemist.

Koolitusosaku taotluse esitamine on tehtud samuti elektrooniliseks. Kui olemas ID-kaart ja internetiühendusega arvuti, siis kulub vajalike dokumentide esitamiseks mõned tunnid tööaega. Kogu vajaliku info koolitusosaku taotluse täitmiseks koos selgitustega saab kätte samuti taotlus esitamise käigus.
Kui koolitusosaku taotlus esitatud ning positiivne vastus käes, siis tarvis vaid plaanitud arvutialastel koolitustel teadmised omandada. Ja tulemuseks on paremad teadmised ning oskused majandusaasta aruande iseseisvaks esitamiseks.
NB - koolitusosaku taotlusi saab esitada vaid kuni 4.juunini 2010.aastal.

Jõudu!

Arno Lainemäe

http://www.eestiraamatupidamine.ee/
pearaamatupidaja

No comments:

Post a Comment